Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιατί είμαι ΜΠΛΟΓΚΕΡ, ρε γαμώτο!

Όταν ξεκίνησα το blog, ήθελα να διαβάσει ο κόσμος διάφορες παραξενιές μου και να διασκεδάσει. Συνήθιζα να αφηγούμαι τέτοιες ιστορίες σε παρέες, οπότε ήλπιζα ότι κατά ένα μέρος τουλάχιστον θα' χε επιτυχία ο στόχος μου. Οφείλω να ομολογήσω ότι -για τα δικά μου δεδομένα- το blog είναι πολύ επιτυχημένο. Κάθε φορά που με πλησιάζει και από ένας φίλος μου λέγοντας μου να συνεχίσω να γράφω, νοιώθω απίστευτη χαρά. Μαζί με τη χαρά μου όμως, ώρες ώρες με πιάνει και μια φοβία.

Αφορμή για να επανέλθει στο προσκήνιο αυτή η φοβία κατά καιρούς, είναι όταν περνάει πάνω από μία βδομάδα χωρίς ν' ανεβάσω έστω κι ένα ποστ. Αν ανοίξει το λογαριασμό μου κανείς εκείνη την περίοδο, θα δει ένα σωρό πρόχειρα αποθηκευμένα, αλλά καμία ιδέα που ν' αξίζει να δημοσιευτεί. Όλα αυτά είναι απλώς ένας σωρός από λέξεις χωρίς νόημα κι ενδιαφέρον. Έχει τύχει στο παρελθόν να δημοσιεύσω τέτοιου είδους δημιουργήματα και -φυσικά- έχει αποδειχτεί λάθος.

Γιατί υπάρχουν όλα αυτά τα πρόχειρα όμως; Υπάρχουν γιατί στην ουσία ο φόβος μου είναι μήπως μία μέρα σταματήσω να έχω ιδέες για ποστ μια για πάντα. Τι θ' απογίνει το blog μου τότε; Και πώς θα αντιμετωπίσω όλους όσους θα μου πουν "γιατί σταμάτησες να γράφεις, Πέννυ; Κρίμα... Κι ήταν συμπαθητικό το blog σου...". Αλήθεια! Όταν περνούν μέρες ολόκληρες χωρίς ποστ νοιώθω λες και δεν θα μπορέσω να πω χαζές εξυπνάδες ποτέ ξανά!

Τι φταίει όμως πραγματικά; Γιατί υπάρχει στ' αλήθεια αυτή η φοβία; Γιατί είμαι blogger! Και οι bloggers  πάσχουν από μια ανίατη ασθένεια, τη μανία για προσοχή και έπαινο. Με πιάνει η απελπισία μέσα στο διάστημα της μίας αυτής βδομάδας επειδή -μόλις περάσουν οι μέρες απ' την τελευταία μου ανάρτηση- σταματάω ν' ακούω τα μπράβο των φίλων μου, μέχρι να έρθει η επόμενη ανάρτηση. Και επειδή ώρες ώρες έχω την ικανότητα να ξεχνώ όποιο θετικό σχόλιο μου 'χει γίνει, τα μπράβο που έχω πάρει ήδη δεν μου είναι αρκετά σ' αυτήν την περίπτωση.

Οπότε τι μπορούν να κάνουν οι αγαπημένοι μου αναγνώστες γι' αυτό; Ν' αφήνουν κάνα σχόλιο και στο blog, εκτός απ' το facebook, γιατί κάποιες φορές νοιώθω μοναξιά μόνη μου εδώ μέσα. Το ξέρω ότι είναι εγωιστικό να ζητάω κάτι τέτοιο, αλλά με κάνει τόσο χαρούμενη που μου φτιάχνει όλη τη μέρα! Ευχαριστώ!

Σχόλια

Ο χρήστης Arven είπε…
Eipa na sou ftia3w th mera... Stamata na kaneis anousia post!!! :p
Ο χρήστης Thunder είπε…
αη λοβ γιου!!!!!!!!! :D
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Vasika variomaste na kanoume login sto blogspot :) kwstas
Ο χρήστης Thunder είπε…
και τα ανωνυμα μια χαρα ειναι! αη λοβ γιου του! :D
Ο χρήστης Alexandra είπε…
Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!Εγώ πάλι προσπαθώ να το γεμίσω με posts και να μαζέψω followers αλλά κολλάω και κάνω αρκετό καιρό να γράψω γιατί νομίζω ότι είναι αδιάφορο το blog μου...
Ο χρήστης Thunder είπε…
πιστευω οτι εχουμε κολληματακι και οι δυο μας!! :D

πεθανα απ' τη χαρα μου οταν ειδα οτι ειχα 1 follower παραπανω, παντως! παραλιγο να με στειλεις στο νοσοκομειο! πως με βρηκες;
Ο χρήστης Alexandra είπε…
Και εγώ χάρηκα τώρα που επιτέλους ξεκόλλησε η αρχική σελίδα από τους 6 αναγνώστες που είχα! Thanks για το follow!!
Ψάχνω τα blogs που παρακολουθούν άλλοι bloggers και έτσι σε βρήκα!!
Ο χρήστης Thunder είπε…
ωωω δηλαδη γινομαι διασημη!! :D

τελεια! :)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φοβίες

Αυτό είναι το πρώτο ποστ μου. Δεν έχω ιδέα για το πώς θα πρεπε να είναι το εισαγωγικό ποστ σε ένα blog, οπότε θα προσποιηθώ ότι είναι ένα οποιοδήποτε άκυρο ποστ και θα πάω παρακάτω Ξέρετε αυτή την αίσθηση που έχει ο μέσος άνθρωπος (θέλω να ελπίζω) όταν ξαπλώνει το βράδυ στο κρεβάτι, ότι άμα βγάλει έστω και το μικρο του δαχτυλάκι έξω απ’ τα σκεπάσματα θα τον κατασπαράξουν άγρια θηρία; Ας έχει και 100 οC, θα σκεπαστεί έστω με ένα σεντονακι. Αυτό εγώ λοιπόν το παθαίνω κάθε βράδυ. Γιατί είμαι τόσο άτυχη που όταν το παίρνω απόφαση πλέον και λέω «τέρμα τα ψέματα, έχει παει 4 η ώρα, πέσε να ξεραθεις», τότε αρχίζουν να τρίζουν όλα τα έπιπλα του δωματίου εναλλάξ, νιώθω κάτι να πιέζει το στρώμα, αρχίζει και βουίζει το κλιματιστικό κ.ο.κ. Οπότε πώς να μην έχω μετά την αίσθηση ότι κάποιος είναι στο δωμάτιο μαζί μου; Τότε είναι που αρχίζουν όλες οι θεωρίες. Ανάλογα με το αντικείμενο του φόβου του καθενός, υπάρχει και διαφορετικό είδος « μαμουτα ». Είτε θα είναι εξωγήινος, είτε κλέφτης, είτε φίδ

Στροβιλιζόμενη στη δίνη της γλυκόζης. UPDATED

Είναι λες και ολόκληρη η ζωή μου περιστρέφεται γύρω απ' τις ποσότητες γλυκών που θα καταναλώσω ημερησίως. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Κάθε φορά που θα εντοπίσω έστω κι ένα μικρό κομμάτι σοκολάτας θα το καταβροχθίσω και μετά ξαφνικά το μυαλό μου μετατρέπεται σε αυτό ενός αρπακτικού, και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το πως θα καταφέρω να βρω μεγαλύτερη ποσότητα γλυκού να φάω. Έχει τύχει πάνω σε κρίση υπογλυκαιμίας να φάω ένα καρβέλι ψωμί με μέλι και βούτυρο. Και όχι, δε σταμάτησα στο ένα καρβέλι επειδή σταμάτησε η λιγούρα. Απλά τελείωσε το ψωμί. Μια άλλη φορά είχα φάει μερέντα κατευθείαν απ' το βάζο με το κουτάλι. Δεν μ' άρεσε καν η συγκεκριμένη μερέντα. Δεν σκέφτομαι λογικά σε τέτοιες φάσεις. Είχα κάνει κάτι εξετάσεις αίματος τις προάλλες και η γιατρός μου μου είπε ότι είχα επικίνδυνα χαμηλό ζάχαρο. Εξαιτίας αυτού μπορεί στο άκυρο να λιποθυμήσω καμιά μέρα και να καταπιώ τη γλώσσα μου. Οπότε καταλαβαίνουμε ποιες ήταν οι οδηγίες του Μπαμπά Νίκου: γέμισε τα ντουλάπια μ

Δεν έχουμε πάει ένα θέατρο πάντως,

ακούγεται καλή ιδέα. Θα πάω απόψε. Μπορεί να σου πω πώς μου φάνηκε η αποψινή παράσταση κάποια στιγμή. Ωραία δεν θα 'ταν; Με ενοχλούν αυτοί που κάνουν φασαρία στο θέατρο. Νιώθω μία ανατριχίλα όταν βλέπω τους ηθοποιούς να κάνουν τα δικά τους μαγικά στη σκηνή και οι ηλίθιοι που ενοχλούν μου χαλάνε την ατμόσφαιρα. Σήμερα είχα μία συγκινητική στιγμή. Είδα βιντεάκι για ένα μαγαζί στο κέντρο (θέα Ακρόπολη, το πρωί Μπραντς και το βράδυ παρτάρες) και σκέφτηκα ότι θα μου άρεσε να πάω κάποια στιγμή, και καπάκια μου τα 'σκασε ότι μένω Αθήνα πλέον και μπορώ να πάω σε όλα αυτά τα μέρη που βλέπω, οπότε θέλω. Δεν χρειάζεται πια να κάνω κάποια λίστα με μέρη για οοοοοόταν ανέβω Αθήνα. Δεν είναι φοβερό; ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ. ΤΩΡΑ. ΤΟ ΖΩ.